27 Mart 2012 Salı

Trend Alert! : Desenli Tayt

Son zamanların en öne çıkan, en moda olan parçaları / detayları yazmaya devam ediyorum :) Bunlardan biri de desenli taytlar. Önce podyumlarda, sonra sokak modasında şimdi de hemen hemen tüm mağazalarda çeşit çeşit desenli taytlar karşımıza çıktı. Fikir olarak, değişik, sevimli, şık olsa da... bu taytları nasıl kombinlemek gerek akıllarda büyük soru işareti. Bu taytları giydiğinizde çektiğiniz dikkat de bir başka sorun kimileri için.

Açıkçası son aylarda kottan çok tayt giydim ben :) Giydiğim taytlar da temel renklerdeydi, siyah, kahverengi, deri bir de sezon rengi koyu yeşil vardı :) Taytların büyük kurtarıcı ve inanılmaz rahat olduğunu kimse yadırgamaz sanıyorum. Devamlı aynı renkleri giymek de sıkıcı olabiliyor tabi... İşte bu noktada devreye bu rengarenk desenli taytlar giriyor :) Özellikle de yeni yeni girdiğimiz bahar aylarına yakışır renklerde, cıvıl cıvıl taytlar :)

Bana kalırsa, bu taytların çoğu zaten dikkat çekici birer parça. Bu nedenle kombinlerken üstünüze sade ve tek renklerde tutmakta fayda var, tabii bir diğer postta yazacağım desenleri karıştırma modasını uygulamak istemiyorsanız. Özellikle taytın içindeki renklerle bol bir ince kazak, üstüne de bir ceket altına da ya loafer ya babet ya da sezon botlarından... uyumlu aksesuarlarla da hem günlük hem de sıradışı bir görünüm elde edebilirsiniz :)

İşte örneklerim;


















Bu taytların hepsi Topshop'tan. Son eklediğim Aztek desenli taytı da geçen gün dolabıma ekledim :) Henüz giyme fırsatım olmadı ama, beyaz omuzları pencereli gömleğim ve bordo hırkamla giymeyi planlıyorum.:) Altına da bej rengi zımbalı zara botlarımı giyebilirim :)







Bunlar da internetten bulduğum bir kaç örnek...


Şimdi de lookbook.nu kızları desenli taytları nasıl kombinlemiş bir göz atalım :)





















4 yorum:

  1. I am happy to join your blog and follow you! I am Bulgarian blogging from USA.Would you like to follow me back?
    xoxo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hey! Thank you so much :) I write in Turkish but I'm planning to write also in English, in the future. By the time I hope you enjoy the pics :)
      I'll definetly check out your blog asap ! Thanks again :)

      Sil
  2. Hello dear, i love your blog. nice pics.
    please check out also my blog: http://chicmaniapourtoi.blogspot.com/
    maybe we could follow each other.

    cheers,
    xx ketty xx

    YanıtlaSil
  3. Hi ! :) thanks for checking out my blog! I'll follow your blog i love it :)

    Thanks again:)

    Love xx

    YanıtlaSil