24 Mart 2012 Cumartesi

News! : Yeni Carrie Bradshaw

Beni tanıyan herkes nasıl bi Sex and the City delisi olduğumu bilir. Zaten bayanların çoğunda bu hastalık vardır diye tahmin ediyorum. Şüphesiz de çoğu kişinin en sevdiği karakter Carrie Bradshaw'dur. Daha çok küçükken izlemeye başladım ben bu diziyi, ne olup bittiğini anlamadan. Pek tabii ki benim ilgimi çeken şey giyimleriydi o zaman. Özellikle de Carrie'nin tarzına bayılıyordum. İlk sezonlarda acemice alakasızca giyinişi bile bana ilham veriyordu, hep bi parçamı onun giydikleri gibi yapmak istiyordum. Sezonlar ilerledikçe markalarla tanıştım. Styling'in en güzel örneklerini gördüm. Daha sonra kitabını da okudum. Şimdi de elimde tüm sezonların dvd'leri var. Hala ara sıra ilham almak istediğimde, moralim bozuk olduğunda açıp izliyorum.

Dizinin bitmesi beni çok üzse de ardından gelen filmleri biraz moralimi düzeltti. 2. filmin tamamen Abu Dhabi tanıtımı olmasını bi kenara koyarsak, styling yine mükemmeldi.

Filmler de bitti. Neyse ki sonra, "The Carrie Dairies"i yani "Carrie Günlükleri"ni yazdı Candace Bushnell. İlk 2 kitabını çıktığı gibi okudum. Carrie Günlükleri Sex and the City'nin prequel'ı, yani öncesi. Bir de yenilerde bu kitabın da diziye çevirileceğini gördüm. Acayip sevindiğimi söylememe gerek yok herhalde?

Neyse gelelim, Sex and the City'de Carrie Bradshaw'ı Sarah Jessica Parker canlandırıyordu. Yeni dizide Sarah Jessica'nın da onayıyla Carrie'yi Anna Sophia canlandıracak. Peki, Anna Sophia kimdir? Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nı izleyenler devamlı sakız çiğneyip mavi giyinen kızı hatırladınız mı? İşte yeni Carrie ta kendisi :)

Bir an önce çekseler de yayına başlasalar. Biz de izleyip o zevki yeniden tatsak :)

 

Anna Sophia


Yeni Carrie :)



Dizi çekimlerinden görüntüler...


Hatırlayamayanlar için de Charlie'nin Çikolata Fabrikası'ndaki Anna Sophia :)



2 yorum:

  1. ay o küçük kıza uyuz olmuştum haha
    blogunu yeni keşfettim üyenim.
    ben de beklerim=)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de sinir olmuştum Charlie'nin Çikolata Fabrika'sında ama Carrie rolüne gitmiş gibi geldi bana bakalım bi de izleyelim :)
      Teşekkür ederim, ben de bakıyorum hemen :)

      Sil