14 Haziran 2012 Perşembe

Album Cekimi: Mustafa Sandal

Marie Claire icin gerceklestirdigimiz kapak cekiminden sonra, sansim mi acildi desem ne desem bilemiyorum ama Ceylan Atinc ile yeniden calisma firsatini yakaladim Mustafa Sandal cekiminde.

Marie Claire cekiminden yaklasik 1 hafta sonra olan bu cekim icin Eskisehire mi gitseeem, cekime mi gitsem ikileminde kaldiktan sonra boyle firsatlarin degerlendirilmesi gerektigine karar verip, cekimde asistanlik yaptim.

Mustafa Sandal'in yeni albumu icin yaptigimiz cekimde tek asistan bendim. Boyle olunca biraz daha fazla sorumluluk oluyor ustumde. Cekimden once urun topladim hatta Ceylan Hoca bana guvenerek, secmeme bile izin verdi. Cekimden sonra da ayni sekilde urunleri dagittim. Bunlarin disinda... cekim boyunca yine asistanlik gorevlerini yerine getirme falan filan derken, benim icin yine cok guzel bir deneyim oldu.

Cekime gelince, Mustafa Sandal'in kendi istegi uzerine evinde yapildi. Ev nerde mi? Istanbulun hic bilmedigim yerlerinde. Hatta giderken hafif kaybolsam daaaa, google maps sayesinde yolumu buldum. Uzak olsa da vadi kenarinda cok guzel bir evleri var hakkini yememek lazim.

Oglen gibi basladigimiz cekimi ancak aksam bitirebildik... Arka bahcelerinde ve salonlarinda cektigimiz fotograflari yeni albumde gorebilirsiniz :)

Unutmadan... Ceylan Atinc'a tekrar cok tesekkur ediyorum :)

Benim yakaladiklarim...


Cekim dolabi


Ceylan Atinc



Cekim mekani




 Ayakkabilar...




 Cubuklu Vadi Evleri



Backstage



Cekim sirasinda...




Mustafa Sandal



Makyaj tazeleme



Cekim bitiminde Mustafa Sandal ve ben

_____________

Styling: Ceylan Atinc
Fotografci: Tayfun Cetinkaya
Styling Asistani: Cagla Ertan

2 yorum:

  1. Mimar_Sanatçı bir annenin sanatçı kızı...
    Hayata güzel bir yerden başlamışsın, başarılarının ve güzel haberlerinin
    devamını dilerim..
    Serap Gün ŞENSÖZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin :)

      Sil